Zülfikar ER'e Veda Programı Düzenlendi

Diyanet Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Malzeme Yönetimi ve Satın Alma Daire Başkanlığı vazifesini tedviren yürütmekte iken emekliye ayrılan Zülfikar ER için veda programı düzenlendi.

Zülfikar ER'e Veda Programı

Başkanlığımız Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Malzeme Yönetimi ve Satın Alma Daire Başkanlığı vazifesini tedviren yürütmekte iken emekliye ayrılan Zülfikar ER için, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar BEKİROĞLU, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ünal KAYA ve Genel Müdürlüğümüzde görev yapan personelin katılımlarıyla 19/01/2018 Cuma günü saat 16:00'da Başkanlığımız yemekhanesinde veda programı düzenlenmiştir.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Daire Başkanı Ünal Kaya'nın açılış konuşması ve Zülfikar ER'in özgeçmişinin okunması ile devam etmiştir. Genel Müdürümüz Haydar BEKİROĞLU'nun kapsamlı konuşmasının akabinde, Zülfikar ER duygu ve düşüncelerini belirterek mesai arkadaşları ile helalleşmiştir. Program hediye ve plaket takdimi ile katılımcılara sunulan ikramın ardından sona ermiştir.

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü olarak, Zülfikar ER'e yapmış olduğu hayırlı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında huzur, mutluluk ve sağlıklı bir ömür dileriz.

21 Şub 2018 - 01:50 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler