Yeni Müftülerin Tercih İşlemleri Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı, geçtiğimiz ay yapılan ilçe müftülüğü sınavlarında başarılı olanlar için, DİBBYS sistemi üzerinden tercihleri almaya başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, merkez ve taşrada münhal bulunan kadroları doldurmak için hummalı bir çalışma içine girdi. Gerek imam alımı ve gerekse müftü ve vaiz alımlarında önceki yıllara nazaran gözle görülür bir yükseliş yakalayan Diyanet, geçen ay yaptığı ilçe müftülüğü sınavında başarılı olan adaylar için tercih işlemlerini başlattı.

Sınavda başarılı olan adaylar, DİBBYS sistemi üzerinden kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak tercih işlemlerini gerçekleştirecekler. Tercih işlemlerinin bitmesi ile yerleştirme sonuçlarının da kısa zamanda açıklanacağını tahmin ettiğimiz bu sürecin yeni müftü adayları için hayırlı olmasını diliyoruz.

Mihrap Haber olarak, Diyanet İşleri Başkanlığının nabzını tutmaya ve kurumla ilgili haberleri hızlı bir şekilde personelle paylaşmaya gayret ediyoruz. Yeni müftü adaylarına görevlerinde başarılar dileriz.

Tercih Yapmak İçin

17 Tem 2018 - 16:19 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler