-

Yatış Pozisyonunuz Karakterinizi Belirliyor

Yatış Pozisyonunuz Karakterinizi Belirliyor

mask
Yatış Pozisyonunuz Karakterinizi Belirliyor

Bu iddiayı ortaya atan İngiltere’de Uyku Danışmanlığı Merkezi kurucusu Profesör Chris Idzikowski. Idzikowski’nin araştırmasına göre uyku pozisyonumuz bir şekilde karakterimizi yansıtıyor ve yine araştırmasına göre çoğu insan uyku pozisyonunu hiç değiştirmiyor.

2/20
mask

İnsanların yalnızca yüzde 5’i her akşam farklı bir pozisyonda uyuduğunu söylüyor. Idzikowski 1000 kişi üzerinde yaptığı araştırmaların sonucunda, uyku pozisyonuna göre bu karakter analizlerini çıkarmış. İşte uyku pozisyonunuza göre karakteriniz…

3/20
mask

Cenin pozisyonu Tek tarafımızın üzerinde dizlerimiz karnımıza çekik, kollarımız katlı veya yastığa sarılmış olduğumuz uyku pozisyonu. Bu pozisyonda genelde ellerin biri yanağın altında oluyor.

4/20
mask

Karakteri: Cenin pozisyonunda uyuyan kişiler dışarıdan sert görünseler de içlerinde hassas insanlardır. Biriyle yeni tanıştıklarında utangaç olurlar ama zamanla rahatlarlar. Idzikowski’nin araştırmasına göre yüzde 41 oranıyl

10 Tem 2017 - 15:07 - Medya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.