Serdivan Müftülüğü'nden "Mevlid-i Nebi" Konferansı

Sakarya ili Serdivan İlçe Müftülüğü, 2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu bir konferans düzenledi.

serdivan-muftuluguden-mevlid-i-nebi-konferansi.jpeg
serdivan-muftuluguden-mevlid-i-nebi-konferansi-001.jpeg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle ülke genelindeki il ve ilçe müftülüklerince düzenlenen konferans ve programlar tüm hızıyla devam ediyor. Halkımızın yoğun katılımıyla devam eden Mevlid-i Nebi Haftası'nın bu yılki teması, Diyanet İşleri Başkanlığı'nca "PEYGAMBERİMİZ VE GENÇLİK" olarak belirlendi.

Sakarya iline bağlı Serdivan İlçe Müftülüğü de, ilçe genelindeki tüm cami ve mescitlerde düzenlenen programlarla, Mevlid-i Nebi Haftası kutlamalarına devam ediyor. Müftülükçe düzenlenen Mevlid-i Nebi konferansı, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

"PEYGAMBERİMİZ VE GENÇLİK" KONULU KONFERANS

Serdivan İlçe Müftülüğünce Serdivan Belediyesi konferans salonunda düzenlenen "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu konferans, şehitlerin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İlçe Vaizi İsmail Şenkul'un Kur'an tilavetiyle devam eden programın açılış konuşmasını Serdivan İlçe Müftüsü Ömer YAY yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 2018 Yılı Mevlid-i Nebi Sinevizyonunun katılımcılara izlettirilmesinin ardından Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hayati Yılmaz tarafından "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu konferans verildi.

Program sonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Hasan BAŞİŞ ve Serdivan İlçe Müftüsü Ömer YAY, SAÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hayati Yılmaz'a tablo takdim ettiler.

Programa; Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Hasan BAŞİŞ, Sakarya İl Müftü Yardımcısı Faruk GÜNEŞ, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

24 Kas 2018 - 05:10 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler