Sakarya'da Mevlid-i Nebi Haftası Mehteranla Başladı

Sakarya Müftülüğü tarafından organize edilen ‘Hz. Peygamber (Sas) ve Gençlik’ temalı 2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliklerinin Açılış Programı, büyük bir coşkuyla Sakarya AKM önünde gerçekleştirildi.

Sakarya Müftülüğü tarafından organize edilen‘Hz. Peygamber (Sas) ve Gençlik’temalı 2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliklerinin Açılış Programı, büyük bir coşkuyla Sakarya AKM önünde gerçekleştirildi.

Sakarya Müftüsü İhsan Açıkgerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada; “Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Mevlid-i Nebi Etkinlikleri teması olarak‘Hz. Peygamber (Sas) ve Gençlik’konusunu belirlediğini,Hafta boyunca Sakarya’da genelinde gerçekleştirilecek etkinliklerde bu konu Hz. Peygamber (Sas)’in ortaya koyduğu örneklik çerçevesinde ele alınacağını” ifade etti. Sakarya Müftülüğü olarak Mevlid-i Nebi Etkinliklerini toplumun tüm kesimlerine yönelik organize ettiklerini belirten İl Müftüsüİhsan Açık, bir hafta boyunca gerçekleştirilecek olan Mevlid-i Nebi Etkinliklerine tüm Sakaryalıları davet etti.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılış programında, Adapazarı İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan Mehter Takımının gösterisine Sakaryalılar büyük ilgi gösterdi. Programın sonunda, İl Müftüsüİhsan Açıktarafından davetlilere ve gençlere ‘Peygamberimiz ve Gençlik’ kitabı takdim edildi.

20 Kas 2018 - 22:31 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler