Rüyada Limon Görmek

Bir insanın rüyasında limon görmesi ne anlama gelir? Rüyada limon görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada limon ve benzeri meyveler görmek (mandalina vb.) genel olarak iyiye yorumlanmaz. İmam Nablusi’nin yorumuna göre limon hastalığı ifade eder. Yesil limon ise daha hafif bir kederi, hüznü ifade ettiği kabul edilir.

Molla Cami’deki yorumlara göre ise kınamayı ifade eder. Eğer rüyanızda bir kişiye limon verdğinizi görürseniz bu o kişiyi kınadığınızı gösterir. Eğer limon sarı renkli ise ve rüya gören kişi o limonu yediğini görürse mala işaret olduğu kabul edilir.

Fakat limon ve diğer sarı renkli meyveler genel olarak yukarıda da zikredildiği gibi hastalık, keder vb. olumsuzluklara yorumlanır.

28 Tem 2014 - 05:48 - Rüya Tabirleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler