Remzi Pehlivan Ardahan Müftüsü Oldu

İstanbul Başakşehir İlçe Müftüsü olarak görev yapmakta olan Remzi Pehlivan, Resmi Gazete'de yayınlanan il müftüleri kararnamesi ile Ardahan İl Müftüsü oldu.

Ardahan'ın yeni müftüsü Remzi Pehlivan oldu. İstanbul İli Başakşehir İlçe Müftülüğü görevini yürütmekte olan Remzi PEHLİVAN, son yayınlanan il müftüleri kararnamesi ile Ardahan İl Müftülüğüne atandı. Yeni Ardahan Müftüsü Pehlivan'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Remzi PEHLİVAN Kimdir?

1963 yılında Kastamonu İli, Kuzyaka köyünde doğan Remzi Pehlivan, İlkokulu kendi köyünde okudu. 1980 yılında Kastamonu İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu. Aynı yıl Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesine kaydoldu. Yine aynı yıl İstanbul İli, Beyoğlu İlçe Müftülüğünde İmam-Hatip olarak Devlet Memurluğu görevine başladı.

1985 yılında Üniversiteden mezun oldu. Askerliğini Yedek Subay olarak Kahramanmaraş`ta yaptı. 1988 yılında İstanbul Haseki Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Müftü ve Vaizler İhtisas Kursunakatıldı. 1990 yılında kursu bitirdikten sonra sırası ile, 1991 yılında Ağrı İli, Hamur İlçesi, 1993 yılında Konya İli, Tuzlukçu İlçesi, 1995 yılında Kastamonu İli, Şenpazar İlçesi, 2000 yılında Kastamonu İli, Araç İlçesi Müftülüklerine atandı.

25 Ağustos 2008 tarihinde Kocaeli İli Darıca İlçe Müftülüğü, 08.09.2014 tarihinde Başakşehir Müftüsü olarak göreve yapan Pehlivan, 26.06.2018 tarihinde Ardahan İl Müftüsü olarak atandı.

Remzi Pehlivan, Evli ve üç çocuk babasıdır.

27 Haz 2018 - 04:13 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler