Odunpazarı'nda Şehitler Dualarla Anıldı

Çanakkale Zaferinin 101. yılı olması münasebetiyle aziz şehitlerimize karşı görevlerimizi yerine getirmek amacıyla 18 Mart Cuma sabah namazında Eskişehir Odunpazarı Müftülüğü tarafından Mahmut Sami Ramazanoğlu Camiinde “Şühedanın İzinde Huzur'da Niyazdayı

Çanakkale Zaferinin 101. yılı olması münasebetiyle aziz şehitlerimize karşı görevlerimizi yerine getirmek amacıyla 18 Mart Cuma sabah namazında Eskişehir Odunpazarı İlçe Müftülüğü tarafından Mahmut Sami Ramazanoğlu Camiinde “Şühedanın İzinde Huzur'da Niyazdayız”programı gerçekleştirildi.

18 Mart Cuma günü sabah namazında Odunpazarı İlçe Müftülüğü Mahmut Sami Ramazanoğlu Camiinde büyük bir cemaat katılımı ile gerçekleşen programda İlçemizin seçkin Din Görevlileri tarafından okunan tekbirler, salavatlar, yapılan tesbihat, okunan Kur’anı Kerim ve ilahiler duygusal anlar oluşmasına neden oldu.

İl Müftü Vekili Orhan TOSUN tarafından gerçekleşen Şehitlik ve Çanakkale konulu sohbet sonrası yine tesbihata devam edildi ve Kur’anı Kerim okundu. İlçe Müftümüz Burhan ÇAKIR tarafından yapılan dua da tüm şehitlerimiz ve şehitler için okunan hatimlerin duası yapılırken dua sonrası tüm cemaate verilen Çanakkale Savaşı mönüsü olan Buğday çorbası ikramı ile program sonlandı.

Cemaat programa katılmaktan duydukları mutluluğu ifade ederken, tüm Türkiye’de 18 Mart sabah namazı sonrası seher vaktinde eller vatanın birlik beraberliği ve tüm şehitlerimiz için semaya kalkarken, dualar edildi, birlik ve beraberliğin sağlamlaşması sağlandı.​

19 Mar 2016 - 14:04 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler