MİHKUR-DER Bakalım Buna Ne Diyecek?

Hiçbir şekilde Diyanet-Sen'e bağlı olarak kurulduk ifadesini kullanmadıklarını dile getiren MİHKUR-DER'e (Mihrap ve Kur'an Sevdalıları Derneği) soruyoruz; Sema Şahin tarafından Tekirdağ Yeni Haber sitesine yapılan açıklamada kullanılan ifadeler, derneği b

Hiçbir şekilde Diyanet-Sen'e bağlı olarak kurulduk ifadesini kullanmadıklarını dile getiren MİHKUR-DER (Mihrap ve Kur'an Sevdalıları Derneği)'ne soruyoruz; Sema Şahin tarafından Tekirdağ Yeni Haber sitesine yapılan açıklamada kullanılan ifadeler, derneği bağlıyor mu yoksa bağlamıyor mu?

Bu akşam Diyanet-Sen tarafından yapılan MİHKUR-DER açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Yapılan açıklamada herkesin canını sıkan tatsız ifadeler var. Adı geçen dernek tarafından üyelerden kanunsuz para toplanması,Fahri Öğreticiler ile Vekil İmamlar için yapılan özverili çalışmaların süistimal edilmesi ve gündemde kalmak için hayali ifadelerin kullanılması. Yapılan açıklamadan sonra MİHKUR-DER, jet hızıyla bir açıklama yayınladı. MİHKUR-DER tarafından yapılan açıklamada dikkat çeken hususlar şöyle;

MİHKUR-DER tarafından yapılan açıklamada; yapılan açıklamanın bir iftira olduğu dile getirildikten sonra, dernek olarak asla bir sendikaya bağlı oldukları yönünde açıklama yapmadıklarını dile getirdiler. Birilerinin fitne ateşini yakmak istediğinden bahseden dernek yönetimi, “Şayet bizlerin Diyanet-Sen'e bağlı olarak kurulduk şeklinde bir açıklamamız olmuş ise, bu açıklama ispat edilirse derneği anında kapatırız” açıklamasında bulundular. Bu videoyu izledikten sonra, dernek yönetiminin nasıl bir tavır takınacağını merakla bekliyoruz. Umarız bu durumdanFahri ve Vekil kardeşlerimiz çok fazla zarar görmez.

TekirdağYeni Haber sitesine açıklama yapan Mihkur-Der Genel Başkan Yardımcısı Sema Şahin, Diyanet-Sen'e bağlı olarak kurulduklarını ifade ediyor. Peki bu videodaki bayan gerçekten MİHKUR-DER Genel Başkan Yardımcısı Sema Şahin mi? Şayet o ise, MİHKUR-DERyetkilileri bu açıklamayane diyecek?

MİHKUR-DER tarafından biz asla Diyanet-Sen'e bağlı olarak kurulduk ifadesinin kullanılmadığı yönünde açıklama yapılsa da, medyada çıkan haberler ortada. İşte o haberler bir örnek te Yeni Akit Gazetesi'nden. Biz kimseye iftira atmıyor, ancak gerçekleri dile getiriyoruz.

12 May 2016 - 06:29 -


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler