MEB'den Taziye Mesajı

MEB, İzmir'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden lise müdürü için taziye mesajı yayımladı.

İzmir Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Kökmen, 15 Aralık'ta öğrencisi tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmişti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan taziye mesajında, Kökmen'in, uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin kendilerini derin bir üzüntüye boğduğu belirtildi.

Açıklamada, "Okul müdürümüze Allah'tan rahmet, ailesine ve eğitim camiamıza başsağlığı dileriz. Okul müdürümüz Ayhan Kökmen'in hayatını kaybetmesinin ardından bakanlığımız bölgedeki rehberlik araştırma merkezlerinden psikososyal destek ekibi oluşturarak, okuldaki öğretmen ve öğrencilere yönelik çalışma başlatmıştır." denildi.

Ayrıca açıklamada, MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünden uzman bir ekibin de okulda gerekli çalışmaları yapmak üzere görevlendirildiği kaydedildi. (İLKHA)

18 Ara 2017 - 13:48 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler