İstanbul Müftülüğü 19 Ekim 2018 Cuma Hutbesi

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan ve İstanbul'daki tüm camilerde 19.10.2018 tarihinde okunacak olan “Maddi ve Manevi Arınma: Temizlik” konulu Cuma hutbesi yayınlandı.

İstanbul Müftülüğü'ne bağlı ilçe müftülüklerinde görev yapan din görevlisi kardeşlerimiz, Diyanet İşleri Başkanlığı'nca her hafta hazırlanarak sizler tarafından irat edilen Cuma hutbelerini sitemiz üzerinden her hafta takip edebilirsiniz.

Cuma hutbelerini sitemiz üzerinden indirebilir ve yazıcıdan çıktı alabilirsiniz. Daha önce PDF formatında sizlerin hizmetine sunduğumuz Cuma hutbeleri, sizlerden gelen yoğun talep üzerine WORD formatında yüklenmeye başlamıştır.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanarak 19 Ekim 2018 tarihinde Türkiye geneli tüm camilerde okunacak olan“Maddi ve Manevi Arınma: Temizlik” konulu Cuma hutbesi yayınlandı. Hutbeyi alttaki linkten indirebilirsiniz. Cuma'mız mübarek olsun. Mihrap Haber olarak, hepinize görevlerinizde başarılar dileriz.

19 EKİM CUMA HUTBESİ İNDİR

17 Eki 2018 - 21:04 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler