Diyanet'ten Film ve Fotoğraf Yarışması

Diyanet İşleri Başkanlığı, toplumsal farkındalığı artırmak için “Ailemde İyilik Var” temasıyla ödüllü fotoğraf ve kısa film yarışması düzenleyecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı aileye yönelik misyonu ışığında aile kurma, aile olma ve aileyi koruma bağlamındatoplumun bütün katmanlarına yönelik önemli yaklaşımlar geliştirmeye devam ediyor.

Bu bağlamdaDiyanetİşleriBaşkanlığıncaaile konusunda toplumsal farkındalığın artırılmasına yönelik “Ailemde İyilik Var” temasıyla;

Aileden başlayarak toplumda iyiliği yaymak; sevgi, şefkat ve merhamet gibi değerlerimize dairfarkındalık oluşturmak,

Aile içi iletişimin ve dayanışmanın önemine dikkat çekerek, aile bağlarının güçlendirilmesine katkısağlamak,

Toplumda iyi aile örneklerini ön plana çıkarmak,

Milli ve manevi değerlerin yansıtıldığı eserlerin ortaya çıkmasını sağlamak amacıylaulusal düzeydefotoğrafvekısa filmyarışması düzenleyecek.

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamada şöyle denildi;

KATILIM

Jüri Üyeleri ile birinci dereceden yakınları dışında, 18 yaşını doldurmuş herkesin katılımına açıktır.Haklarında çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından verilmiş kısıtlılık kararı devam eden katılımcılar buyarışmaya katılamazlar.

GENEL KATILIM ŞARTLARI

KISA FİLM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTLARI

FOTOĞRAF YARIŞMASI

Kategorileri:

TEKNİK ŞARTLARI

TELİF (KULLANIM) HAKLARI

ÖDÜLLER (Kısa Film)

Birincilik 15.000 - TLİkincilik 10.000 - TLÜçüncülük 5.000 - TLMansiyon 1.500 - TL

ÖDÜLLER (Fotoğraf- SLR)

Birincilik 7.500 -TLİkincilik 5.000 - TLÜçüncülük 3.000 -TLMansiyon 1.500 -TL

ÖDÜLLER (Fotoğraf- Akıllı Telefon)

Birincilik 5.000 -TLİkincilik 3.500 -TLÜçüncülük 2.000 -TLMansiyon 1.000 -TL

Yarışma Takvimi:Son Başvuru Tarihi 10/04/2019Seçici Kurul Değerlendirmesi : Nisan/ 2019Sonuçların Açıklanması : Nisan/ 2019Ödül Töreni : Başkanlığımızca daha sonra belirlenecektir.

* Diyanet İşleri Başkanlığı, yarışma takviminde belirtilen tarihlerde değişiklik hakkını saklı tutar. ÖdülTöreni gerçekleştirilmeyebilir.

İLETİŞİM-SEKRETERYA

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile ve Dini Rehberlik Daire BaşkanlığıÜniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:147/B-108 Çankaya/ANKARATel: 0312 295 7349 - 6592E-posta: [email protected]

DÜZENLEME KURULU

Pof. Dr. Huriye MartıBünyamin AlbayrakDr. Fatih KurtSedide AkbulutMustafa ÇuhadarFatih YıldızMeryem DalğıçMuhammet Keleş

Kısa Film Yarışması JüriEmre Konukİsmail GüneşMehmet Fatih CoşkunMesut UçakanSedide AkbulutMustafa Çuhadar

Fotoğraf Yarışması JüriFırat YurdakulMehmet ÖztürkÖmer ŞahinSedide AkbulutMustafa Çuhadar

22 Şub 2019 - 15:41 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler