Diyanet'ten Dış Paydaş Vatandaş Anketi

Diyanet İşleri Başkanlığının Stratejik Planının yenilenmesi kapsamında Dış Paydaş Anketinin yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

​Diyanet İşleri Başkanlığının Stratejik Planının yenilenmesi kapsamında Dış Paydaş Anketinin yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Bu çalışma, Başkanlığımızdan beklentilerin ortaya çıkmasına ve Stratejik Plan çalışmalarının katılımcılık esasına uygun olarak sürdürülebilmesine yardımcı olacaktır.

Şimdiden sağlamış olduğunuz katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

(Dış paydaş olarak vereceğiniz yanıtlar yalnızca Diyanet İşleri Başkanlığı stratejik planlama çalışmalarında kullanılacaktır.)​

Ankete katılmak için

17 Eki 2018 - 20:35 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler