Diyanet Merkez Birimleri Toplantısı Sona Erdi

Kızılcahamam’da düzenlenen Diyanet İşleri Başkanlığı Merkez Birimleri İstişare Toplantısı sona erdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Merkez Birimleri İstişare Toplantısı sona erdi.

Kızılcahamam’da düzenlenen toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığının stratejik planı çerçevesinde 2018 yılı içerisinde yapılan faaliyetler değerlendirildi ve 2019 yılı için planlanan çalışmalar istişare edildi.

3 gün süren toplantıda, Genel Müdürlerin başkanlık ettiği oturumlarda Daire Başkanları faaliyetlerini anlatan sunumlar gerçekleştirdi. Sunumların ardında müzakereler yapıldı.

Toplantının değerlendirme oturumunda konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Bir kurumda çok çalışabiliriz. O çalışmalarımızı başarıya ve mutluluğa dönüştürmenin yolu, ihlas, samimiyet, aşk, heyecan ve muhabbetten geçer” dedi.

Toplantıya, Başkan Yardımcıları, Genel Müdürler ve Daire Başkanları katıldı.

15 Oca 2019 - 11:07 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler