Diyanet Haber

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan haberler, duyuruları ve son dakika flaş basın açıklamalarının yer aldığı Mihrap Haber sitesi güncel haber akışına devam ediyor. Son dakika diyanet haber, duyurular ve son dakika diyanet personel alım haberleri Türkiye'nin dini haber sitesi Mihrap Haber'de.

Diyanet Haber

Türkiye geneli yaklaşık 140 bin personeliyle ve bütçesiyle gündemin yakından takip ettiği Diyanet İşleri Başkanlığı ile ilgili son dakika güncel haberlerin yer aldığı Diyanet Haber sitesi olarak, kurum çalışanlarını yakından ilgilendiren haber, duyuru ve basın açıklamalarını ilk anda okurları ile paylaşan sitemiz, siz okurlarından aldığı destekle günden güne büyümeye devam ediyor.

Son Dakika Diyanet Haber

2010 yılı başlarında Diyanet Haber Org adıyla yayın hayatına başlayan sitemiz, Diyanet İşleri Başkanlığının talebiyle Türkiye Büyük Millet Meclisinde alınan kararla Diyanet ve Diyanet Haber gibi kelimelerin başkanlığın izin verdiği kurum ve yayınların dışında kullanılmasına getirilen yasakla, sitemiz Dini Haber Org adıyla yayın hayatıma devam etme kararı aldı. Bir müddet bu isimle yayın hayatına devam eden sitemiz, başta Diyanet İşleri Başkanlığı olmak üzere dini kurum ve kuruluşlar ile İslami değerler ve toplumun saygı duyduğu fikir ve ilim adamlarına karşı çirkin yayınlara imza atan Dini Haberler isimli haber sitesiyle karıştırılma, o siteye benzetilme veya o sitenin devamıymış gibi algılara maruz kalması sebebiyle site adında değişikliği giderek Mihrap Haber adıyla yayın hayatına devam kararı almıştır. Uzun zamandır bu isimle yayın hayatına devam eden sitemiz, kısa zamanda bir marka olmuş, toplumun takdirini kazanarak günden günde büyümesini sürdürmüştür. 

Diyanet Güncel Haberleri Burada 

Diyanet İşleri Başkanlığı personelini yakından ilgilendiren haberlerin yer aldığı birçok haber sitesi mevcut olsa da, bu haber sitelerinin birçoğu güncellikten ziyade kopyala yapıştır mantığıyla haber yapan sitelerin ötesine geçememekle beraber, kısa zaman sonra kapanmaya kadar gidiyorlar. Birbirine benzeyen, birbirinden aldıkları kopyala yapıştır haberler ile ayakta durmaya çalışan bu haber siteleri, Diyanet alanında haber yapmaktan çok, bir miktar ziyaretçi edindikten sonra yine kopya yapıştır mantığıyla hazırlanan Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılmakta olan sınavlara hazırlık kitapları satış noktasına dönüşmekte. Tüm bu haber sitelerinden farklı ve güncel içeriklerle okurlarının ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışmalarını sürdüren Mihrap Haber sitesi, Diyanet Haber alanında kendini sürekli yenilen ve güncel haberler ile okur sayısını yükselten sitelerin başında geliyor. 

Son Dakika Diyanet Haber 

Son dakika diyanet haber ve duyurular ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan son dakika basın açıklamaları ile Diyanet personel alım haberleri burada. En güncel Diyanet Haberleri 7/24 bu siteden takip edilir. Mihrap Haber olarak bizleri takip eden okurlarımıza teşekkür ederiz.

08 Şub 2021 - 17:09 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler