Diyanet Bir-Sen'den Camiler Haftası Mesajı

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Birliği Genel Başkan Hasan Türüt, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

2017 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI TEMASININ "CAMİ, ŞEHİR ve MEDENİYET" olarak belirlendi.

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Birliği Genel Başkan Hasan Türüt; Camiler ve Din Görevlileri Haftamızın Alemi İslama, Milletimize, Diyanet Camiamıza, Mübarek Aşüre gününün feyiz ve bereketiyle beraber hayırlar getirmesini Rabbimizden niyaz ediyorum.

Hafta münasebetiyle Camilerin, Dinin, Diyanetin ve Diyanet teşkilatı çalışanları Tüm din görevlileri ve gönüllülerinin önem ve ehemmiyetinin anlaşılmasına vesile olmasını temenni ediyorum.

Caminin-şehrin-medeniyetin inşası için en önemli aktör din görevlilerimizdir. Bu vesile ile bütün din görevlilerimizin din görevlileri haftasını kutluyor, camiilerimizin yapım, bakım ve imarında emeği geçen geçmişlerimize rahmet yaşayan ve yaşatan vefakar kardeşlerimize de sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum.

DİYANET BİR SEN GENEL MERKEZİ

02 Eki 2017 - 23:54 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler