Diyanet 2016 Haziran Ayı Münhal Kadrolar

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2016 Haziran Ayı 81 il müftülüğünde münhal bulunan cami kadrolarını DİBBYS sistemi üzerinden yayına açmıştır. Müracaatlar 17.05.2016 - 31.05.2016 tarihleri arasında DİBBYS üzerinden yapılacaktır. Son başvuru tarihi 31 Mayıs 2016

Diyanet İşleri Başkanlığı 81 ilin 2016 Haziranayı münhal bulunan camilerin isim listesini yayınladı.

Müracaatlar17.05.2016- 31.05.2016tarihleri arasında DİBBYSüzerinden yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyenler https://dibbys.diyanet.gov.trardresinden başvurularını yapabilirler. DİBBYS şifresi olmayanların yapması gerekenler haberimizde..

Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetim Sistemi (DİBBYS)sistemine giriş yaptıktan sonra üst menüde bulunan“İKYS” bağlantısına tıkladıktan sonra sol menüde bulunan“Sınav”==>“Cami Görevlisi Nakil Sınavları”==>“Nakil Sınavı Başvuru” bağlantısına tıkladıktan sonra tüm illerin yer aldığı listeyi göreceksiniz. Listedeki illerin en sağ köşesinde bulunan 'Başvuru İşlemleri' sütununda başvuru yapmak istediğiniz il için“İşlemler” butonu bulunmakta.“İşlemler” butonuna tıkladığınızda 'Başvur' ve 'Münhal Kadroları Göster' adında iki tane sekme açılmakta. Bu sekmeleri kullanarak münhal kadroları görebilir ve başvuru işlemini rahatlıkla yapabilirsiniz.

Sınav için son başvuru tarihi 31Mayıs2016olduğu için, sınava katılmak isteyen personelin, bu tarihten önce mutlaka DİBBYS sistemine giriş yaparak başvuru işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Son başvuru tarihinden sonra sistem başvurulara kapatılacaktır. Mağdur olmamak için başvuru işlemlerinizi son günlere bırakmadan biran önce yapmanızı tavsiye ederiz. Allah (c.c.) hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin.

Başvuru için

Diyanet İşleri Başkanlığının yeni Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğine göre münhal bulunan kadrolar için nakil sınavı başvuruları İKYS üzerinden yapılacaktır.Detaylı bilgi için resme tıklayınız.

18 May 2016 - 17:06 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler