Din Görevlileri Derneği'nin Türkiye Ziyareti

Zeytin Dalı Harekâtına destek amacıyla geçtiğimiz hafta ülkemizden gönderilen 1974 kilo hellimi teslim etmek için dün Türkiye’ye gelen din görevlileri heyeti çeşitli resmi ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’ a yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtına destek amacıyla geçtiğimiz hafta ülkemizden gönderilen 1974 kilo hellimi teslim etmek için dün Türkiye’ye giden din görevlileri heyeti çeşitli resmi ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

KKTC Din İşleri Başkan Yardımcısı Mustafa Küçük, KKTC Din Görevlileri Sendikası Başkanı Süleyman Çakır, KKTC Din Görevlileri Dernek Başkanı Gökhan İnik ve beraberindeki heyet bugün İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Bilindiği üzere, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz (TSK) terör örgütlerine yönelik olarak; ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzurunu temin etmek amacıyla masum insanların hayatını koruyarak bölgeyi terörist unsurlardan arındırmak için Zeytin Dalı Harekâtını başarı ile devam ettirmektedir. Milli birlik ve beraberlik duygusu içerisinde terörle mücadelemizin başarılı olacağı aşikârdır. Milletimiz tek yürek Mehmetçiklerimizin yanındadır” dedi.

Din İşleri Başkan Yardımcısı Mustafa Küçük

KKTC Din İşleri Başkan Yardımcısı Mustafa Küçük ise Hatay’a askerlerimize destek olmak amacı ile geldiklerini belirterek, ”Hatay ve sınır bölgesinde çeşitli ziyaretlerde bulunacağız. Kıbrıs’taki din görevlileri olarak kahraman ordumuza destek olmak için buradayız. KKTC’den din görevlilerimizin selamını, muhabbetini getirdik. Afrin’de görev yapan askerlere manevi destek olmak için Kur’an-ı Kerim ve dualar okuyoruz. İndirilen hatmi şeriflerle, bütün bu manevi feyiz, bereket ve destekle Afrin’de görev yapan askerlerimize buradan dualarımızı gönderiyoruz. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin" şeklinde konuştu.

Din Gör-Sen

14 Mar 2018 - 18:06 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler