Bozdağ'dan Sert Çıkışlar

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Ankara Haymana'da düzenlenen 34. İl Müftüleri İstişare Toplantısı'nda konuştu.

Ankara Haymana'da düzenlenen 34. İl Müftüleri İstişare Toplantısı'nda konuşan Bekir Bozdağ, “Güncelleme” ifadesinden sonra çıkan tartışmalara değinerek sert ifadeler kullandı:

Bekir Bozdağ’ın konuşmasından bazı başlıklar:

* Sahte bal satıyorlar, arasında din anlatıyorlar. Sahte bazı maddeler satıyorlar, arasında başka şeyler anlatıyorlar. Cinsel bazı objeler satıyorlar, arkasından önünden din anlatan insanlar. Buralara çıkıp televizyonlarda din anlatanlara da buradan sesleniyorum, kendinizi bu tüccarlara kullandırmayın.

* 400 civarında biz iktidara geldiğimizde hafız kalmıştı hafızlığın önü açıldı mı? Açıldı. 100 civarında İlahiyat Fakültesi var bugün Türkiye'de. Üniversitede ortaöğretimde başörtüsü sorunu çözüldü.

* Kalkmış haddini bilmez bazı zavallılar Cumhurbaşkanımıza had bildirmeye kalkıyorlar. Sen kimsin? Sen ne yaptın? Bu işin bedelini ödeyen hapse giren birisi varsa o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

* Cumhurbaşkanımızın imanını, ihlasını, amelini, Kuran'a ve sünnete sadakatini, Allah ve Resulüne olan sevgisini ve bağlılığını, gerektiğinde bunlar için canını feda etmekten çekinmeyecek bir imana sahip olduğunu kimse tartışamaz. Kimsenin bunu tartışmaya hakkı yoktur.

14 Mar 2018 - 12:49 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler