Bakan Soylu'dan Başkan Erbaş'a Övgü

“Yazımda Kardeşlik Var” yaz kampının kapanış programına katılan Bakan Soylu, “Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, büyük bir kucaklayıcılık örneğini ortaya koydu” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,: “Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, büyük bir kucaklayıcılık örneğini ortaya koydu”

“Yazımda Kardeşlik Var” yaz kampının kapanış programına katılan Bakan Soylu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın attığı adımlarla kendilerine örnek olduğunu ifade ederek, Erbaş’ın bir gönül adamlığı, gönül elçiliği ve büyük bir kucaklayıcılık örneğini ortaya koyduğunu söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının düzenlediği “Yazımda Kardeşlik Var” yaz kampının kapanış programına katıldı.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Soylu, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın attığı adımlarla kendilerine örnek olduğunu ifade ederek, Erbaş’ın bir gönül adamlığı, gönül elçiliği ve büyük bir kucaklayıcılık örneğini ortaya koyduğunu söyledi.

Soylu, yaz kampının önemine dikkat çekerek, “O kadar güzel ve anlamlı bir program yapılmış ki, kısa bir süreç içerisinde milli ve manevi değerlerimizle güzel bir buluşma gerçekleşmiş. Ama sadece o değil, Ankara’nın, İstanbul’un, Konya’nın, Çanakkale’nin bize bırakılan büyük bir mirasın ve medeniyetin bütün eserleri ile buluşma imkanına sahip olunmuş. Yetmemiş bir taraftan el sanatları, bir taraftan kitap okunması inanın ben hakikaten imrendim. Keşke bizim zamanımızda da böyle bir şey olsaydı desem herhalde abartmış sayılmam. Onun için tekraren şuradaki gençliğimiz, bu evlatlarımız için değil aynı zamanda kendi çocukluğumuz için de teşekkür ederim” dedi.

"Biz büyük ve zengin bir medeniyetin evlatlarıyız. Güçlü bir mirasın çocuklarıyız” diyen Soylu şöyle devam etti: “Bunları bizim elimizden almaya çalışanlara karşı yapılabilecek en güzel şeyi yapıyorsunuz. İlme, eğitime, kardeşliğe ve bizim coğrafyadaki zenginliğimizi keşfe adım atıyorsunuz. Diyanet İşleri Başkanlığı da, Türkiye Diyanet Vakfı da buna büyük bir öncülük yaptı."

30 Tem 2018 - 12:38 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler