Anadolu Diyanet-Sen'den "Yeni Zelanda" Açıklaması

Anadolu Diyanet-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu, “Yeni Zelanda’da Camilere Yapılan Bu Saldırı, İslamofobi’nin Geldiği Son Noktadır” dedi.

Anadolu Diyanet-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu, ortak bir basın açıklaması yaptı.

“Yeni Zelanda’da bir teröristin iki camiye düzenlediği vahşi saldırı, İslam Dünyası’nı adeta kahretmiştir. Bu saldırı da 50’ye yakın Müslüman kardeşimiz hunharca katledilmiştir. İbadet eden Müslümanları acımasızca şehit eden bu teröristin akıl hocası, daha bir kaç gün önce Kudüs’teki Müslümanlara saldıran Siyonist, Mason densizlerdir.

Dünya’nın her kesimindeki Müslümanlar, birlik ve beraberlik duygusu içinde olmalıdır. İslam düşmanlarına göz açtırmamalı, güçlü olmalı, kolay kolay provokasyonlara ve tuzağa düşmemelidir. İslam’ı karalamaya yönelik yapılan girişimler, İslam Dünyası’nın canını yakmaya çalışarak, kışkırtmaya yeltenmektedir.

Biz Müslümanlar; bir olacağız, hep birlikte birbirimize kenetlenerek, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışan Siyonistlere, içimizdeki hainlere ve onların sarhoş ettiklerine fırsat vermeyeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ışığında, Yeni Zelanda’da bugün camilere yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu saldırıda hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimize Allah’tan rahmet, içinde 2 Türk vatandaşımızında olduğu yaralı Müslüman kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz.”

18 Mar 2019 - 10:37 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler