Anadolu Diyanet-Sen Bartın Kongresi Yapıldı

Merkezi Bartın olan Anadolu Diyanet-Sen, 1. Olağan Kongresini 15 Temmuz pazar günü Genel Merkez binasında gerçekleştirmiştir

Merkezi BARTIN olan Anadolu Diyanet-Sen 1.olağan kongresini 15 Temmuz pazar günü Genel Merkez binasında gerçekleştirmiştir. İstiklal marşı ve ve saygı duruşundan sonra Genel Başkan aday Sayın Mustafa Arabacı bir konuşma yapmıştır.

Arabacı;her zaman üyesinin yanında olma sözünü veren Arabacı,etkin ve şeffaf bir sendika olma yolunda çoğalarak ilerlediklerini,ben ruhu değil,biz ruhuyla bir yaklaşım içerisinde olacaklarını, ilkeli, Ahlâklı ve Adaletli bir sendika olduklarını sözlerine ekledi. Bu niyette olan meslektaşlarına il bazında üyelikler vererek örnek bir sendika olacaklarını söyledi.

Daha oy kullanımına geçildi.Yuksek Secim Kurulunun oy sayımı yapılarak sonuçlar açıklandı.katılımcıların bütün oylarını alarak,seçime tek aday olarak katılan Mustafa Arabacı genel başkan seçildi.

04 Ağu 2018 - 22:17 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler