Ali Erbaş Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Yaşlılar Haftası münasebetiyle Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Yaşlılar Haftası münasebetiyle Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin ‘Yaşlılar Haftası’nı kutladı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Yaşlılar Haftası münasebetiyle Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulundu.

Ziyaretinde huzurevi sakinlerine karanfil dağıtan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, onlarla sohbet etti ve Yaşlılar Haftasını kutladı.

Huzurevi sakinlerince yapılan yemeklerin ve el sanatlarının sergilendiği stantları gezen Başkan Erbaş, daha sonra Ankara’da bulunan huzurevleri arasında yapılan Bocce müsabakalarında başarılı olan takımlara madalyalarını takdim etti.

Başkan Erbaş’a ziyaretinde Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü yöneticileri eşlik etti.

21 Mar 2019 - 00:10 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler