3600 Algı Operasyonlarına Maruz Kaldı

Anadolu Diyanet-Sen Genel Başkanı Mustafa ARABACI, 3600 ek göstergenin bazı siyasi parti ve sendikalar tarafından algı operasyonlarına maruz kaldığını belirtti.

Anadolu Diyanet-Sen Genel Başkanı Mustafa ARABACI, 3600 ek göstergenin bazı siyasi parti ve sendikalar tarafından algı operasyonlarına maruz kaldığını belirtti.

“Polis, sağlık memurları ve din görevlilerinin de faydalanması beklenen 3600 ek gösterge, bazı siyasi parti ve sendikalar tarafından algı operasyonuna maruz kaldı.

3600 ek gösterge ile birlikte din görevlilerinin de bu imkan vesilesiyle emekli maaş ve ikramiyelerinde yapılacak iyileştirme, anlaşılıyor ki bazı çevreler tarafından algı operasyonuna konu edinmek isteniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, din görevlilerinin de aralarında olduğu bazı devlet memurlarının ek göstergelerinin 3600’e yükseltilmesi hususunda çalışmaların sürdüğünü ve 2019 Yerel Seçimlerinin ardından çıkarılacağını ifade etmiştir.

2002 öncesinde memurların maaşları ödenemiyor, memur banka kuyruklarında sefil oluyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, günümüzde ise diğer kurumlarda çalışan devlet memurları gibi Diyanet teşkilatında görev yapan personellerin de alım gücünü yükseltecek adımları hayata geçirmiştir. 3600 ek göstergeyi de “sözünü verdim” dediği gibi elbette çıkaracaktır.

25 Aralık 2018 tarihinde görüşmüş olduğumuz Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, kendisine sunmuş olduğumuz ek göstergenin çıkarılması hususunda; çalışmaların son hızla devam ettiğini, yakın zaman içerisinde açıklanacağını ifade etmiştir.

3600 ek göstergeyi bekleyen on binlerce memuru kullanarak algı oluşturmak isteyenler, neyi hedeflemektedirler? Algı operasyonlarıyla ek gösterge bekleyen memurları, “ne zaman çıkacak, neden çıkmıyor” gibi sorularla kışkırtmaya çalışanlar hedeflerine ulaşamayacaktır.”

15 Mar 2019 - 00:45 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler