2017 Yılı Hac Protokolü İmzalandı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Dr. Muhammed Salih bin Tahir Benten ile 2017 Yılı Hac Protokolünü imzaladı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Dr. Muhammed Salih bin Tahir Benten ile 2017 Yılı Hac Protokolünü imzaladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Suudi Arabistan Hac Bakanlığı yetkilileri, her yıl hac ibadeti başlamadan önce Cidde kentinde bir araya gelerek yıllık protokollerini imzalıyor. 2017 yılı hac dönemiyle ilgili yapılacaklar konusunda Diyanet İşleri Başkanı Görmez ile beraberindeki heyet, Suudi Bakan Dr. Benten ve bakanlık yetkilileriyle bir araya geldi.

Gerçekleştirilen toplantıda 2016 Hac dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Görmez, 2017 yılı hac dönemiyle ilgili görüşlerini aktardı, Hac Bakanı Dr. Benten’den bazı taleplerde bulundu. Dr. Benten de Türk Hac organizasyonunun örnek bir organizasyon olduğunu belirterek Başkan Görmez’in taleplerini olumlu karşıladı.

06 Oca 2017 - 23:19 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler