15 Temmuz Şehitler Turnuvası Sona Erdi

Diyanet-Sen Hali Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi. Diyanet Sen Adana Şubesi tarafından 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Diyanet Sen Adana Şubesi tarafından 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.Turnuvada İl Müftülüğü, Aladağ, Ceyhan, Çukurova, İmamoğlu, Karataş, Karaisalı, Kozan, Sarıçam, Seyhan, Yüreğir ve Yumurtalık olmak üzere 12 takım ter döktü.

Diyanet Sen Adana şubesinin geleneksel olarak düzenlediği 2.halısaha futbol turnuvası sona erdi. Bu yıl 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen turnuvaya 12 takım katıldı. Grup mücadelesinde ilk ikiye giren takımlar bir üst tura çıktılar. Çeyrek Final Kozan-Yumurtalığı Yüreğir-Aladağ’ı ve Sarıçam-İl Müftülüğünü yenerek yarı finale çıktılar. Yumurtalık ise en iyi averaja sahip olan takım olarak yarı finale çıkmaya hak kazandı.

Yarı final maçlarında Kozan-Sarıçamı Yüreğir-Yumurtalığı mağlup ederek finale adını yazdırdılar.

Turnuvanın final müsabakası Kozan ve Yüreğir arasında geçti. Taraftarların yoğun ilgi gösterdikleri final maçı Başa baş bir mücadele içerisinde geçti. Final maçını Yüreğir Diyanet Sen, Kozan Diyanet Sen’i 5-3 yenerek şampiyon oldu. 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen turnuvanın kupa töreni mayıs ayında Diyanet Sen geleneksel piknik şöleninde verilecek.

Futbol Turnuvasında Dostluk Kazandı

Diyanet Sen Adana Şube Başkanı Veysel Akkoç, “Diyanet Sen Adana Şubesi olarak geleneksel olarak düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası adı altında yaptığımız bu etkinliği bu sene 15 Temmuz'u bir spor müsabakasıyla hatırlamak, gündemde tutmak, özellikle bu mücadelede şehit düşen ve gazi olan vatandaşlarımızın anılarını yaşatmak için Diyanet mensubu ve çalışanları olarak bu turnuvayı düzenledik. Bu yılda gelenek bozulmadı ve bu sene de şampiyon Diyanet Sen oldu, kazanan dostluk oldu, birlik ve beraberliğimiz oldu. Turnuvamıza katılım sağlayan 12 takımımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum teşekkür ediyorum.” dedi.

12 Nis 2017 - 10:47 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler