Öğrencilerden Huzurevine En “Baba” Ziyaret

Adana Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Şafak Necmi Deniz ve Doğukan Kırık ve arkadaşları örnek davranış sergiledi.

En “Baba” ziyaret..

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü başta olmak üzere bir çok belediye başkanının ziyaret edemediği Adana Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşamını devam ettiren Babalarımızı Adana Başkent Koleji Öğrencilerinden Şafak Necmi Deniz, Doğukan Kırık ve arkadaşları ziyaret ederek örnek davranış sergiledi. Farklı okullarda eğitim ve öğretimine devam eden arkadaşları ile bir araya gelerek ziyaretini gerçekleştiren Şafak Necmi Deniz ve Doğukan Kırık ve arkadaşlarının ziyaretinde ise duygulu anlar yaşandı.

YAŞLI BİREYLERİMİZİN MUTLULUKLARINA EŞLİK ETMEK İSTEDİK”

Etkinliği düzenleyen Şafak Necmi Deniz ve Doğukan Kırık, “Okullarımız farklı Arkadaş grubu topladık. Babalar Gününde Huzurevi ziyaretimizi gerçekleştirdik.Amacımız yaşlı bireylerimizi bu özel ve anlamlı günde yalnız bırakmayıp yanlarında olmak, mutluluklarına eşlik etmek.” Olarak görüşlerini açıkladı.

Babalar Günü nedeniyle Adana Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Şafak Necmi Deniz ve Doğukan Kırık ve arkadaşları örnek davranış sergiledi.

Haber: Hüseyin YETİŞ

23 Haz 2015 - 01:28 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler