İzmit Müftülüğü’nde Veda Programı

İzmit İlçe Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu, din görevlileri ile veda toplantısı yaptı.

İlçe Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu din görevlileri ile veda toplantısı yaptı. Pendik Müftülüğüne atanan Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu “ 10.10.2010 tarihinde İzmit’te göreve başladım. O günden bu güne bir emanet bilinciyle görevimi yapmanın gayreti içinde oldum. Tayin bir kamu görevlisinin kaderidir. Peygamberimiz (s.a.v) : “ Mü’min garip gelmiştir, garip gidecektir” buyuruyor. Geldiğimiz yerde garipliğimiz çıkmadan yeni bir yerde gariplik başlıyor. Her tayinde son çıkışa (Last Exit) doğru biraz daha yaklaşıyoruz. Ama her veda aynı zamanda bir merhabadır. Görev mahallimizde tanıştığımız mesai arkadaşlarımıza, dostlarımıza veda edecek olmanın burukluğunu yaşarken, gideceğimiz yerde de tanışacağımız kardeşlerimize merhaba diyecek olmanın heyecanını yaşamaktayız. Bu da memuriyetin güzel bir yanı olsa gerek. Böyle olmasaydı sizleri nasıl tanıyacaktık? Asıl olan şu gök kubbede hoş bir sadâ bırakabilmektir. Yunus ne güzel demiş:

Gelin dostlar tanış olalım,

İşi kolay kılalım,

Dünya kimseye kalmaz,

Sevelim, sevilelim.

Bundan başkası boş. Ben bu vesile ile hepinize başarılar diliyorum. Allah’a ısmarladık diyor, sevgi ve muhabbetlerimi arz ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi ve veda programının ardından herkesle tokalaştı.

Kaynak: İzmit Müftülüğü

02 Eyl 2015 - 11:00 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler