İmam Hatip Okulları İçin Arapça Yardımcı Kitaplar

İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi için Arapça Yardımcı Kitaplar ile Arapça Yazı Defteri...

Mihrap Haber olarak her zaman doğru ve sağlam kaynakları tavsiye etmeye devam ediyoruz. İmam-Hatip okullarında okuyan öğrencilerimiz için tavsiye ettiğimiz "Arapça Yardımcı Kaynaklar"

İlk kez Arapça öğrenecekler...Arapça temel atmak isteyenler...Kur'ân'ı anlamak için Arapça öğrenecekler...İHL, AİHL, Açıköğretim İHL Arapça dersleri için...Arapça Yardımcı kitaplarla öğretmenler zaman kazanıyor, öğrenciler daha iyi daha kolay daha hızlı öğreniyor...

İHO- İMAM HATİP ORTAOKULLARI5., 6., 7. sınıf Arapça yardımcı kitaplar

5. Sınıf kitabı için tıklayınız

6. Sınıf kitabı için tıklayınız

7. Sınıf kitabı için tıklayınız

İHL- İMAM HATİP LİSELERİ9.,10. sınıf Arapça,11. ve 12. sınıf Mesleki Arapça ile, her tür Liselerdeki Seçmeli Arapça derslerinde kullanılabilir..

9. Sınıf kitabı içintıklayınız

10. Sınıf kitabı içintıklayınız

11. Sınıf kitabı içintıklayınız

12. Sınıf kitabı içintıklayınızARAPÇA YAZI DEFTERİile Arapça ve Osmanlıca derslerinde güzel yazı yazmak mümkün...En ucuz ve en etkili yazı defteri...Bir harfin nereden nasıl başlayıp nasıl bittiğini aşama aşama gösteren/öğreten, arapça deyim ve atasözleri ile ahlâkî mesajlar da öğreten, pratik cümle kalıplarıyla konuşma ve yazmayı pekiştiren kitaplar..

Tatil dönemlerinde Arapça bilginizi unutmayın..Kolay, anlaşılır, öz, özet Dilbilgisi...Basit konuşma cümleleri ile diyalog/konuşma imkanı...Her ünite sonu çözümlü testler...Her ünitede yeni kelimeler...Arapça öğrenme-öğretme stratejileri...En ucuz, içeriği en zengin kitaplar...

19 Eki 2014 - 10:19 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler