İl Müftü yardımcısı Şadiye Yılmaz’ın Acı Günü

Şanlıurfa İl Müftü yardımcısı Şadiye Yılmaz’ın Babası Siverek, Birecik ve Nizip ilçelerinde İlçe Müftüsü olarak görev yapan Dr. Ahmet Yılmaz 07.10.2015 Çarşamba günü vefat etti.

İl Müftü yardımcısı Şadiye Yılmaz’ın Acı Günü

Şanlıurfa İl Müftü yardımcısı Şadiye Yılmaz’ın Babası Siverek, Birecik ve Nizip ilçelerinde İlçe Müftüsü olarak görev yapan ve Harran Üniversitesinden öğretim görevlisi olarak emekli olan Dr. Ahmet Yılmaz 07.10.2015 Çarşamba günü vefat etti.

Bir süredir Hastanede tedavi gören 75 yaşındaki Dr. Ahmet Yılmaz dün sabaha karşı hakkın rahmetine kavuştu.

Dr. Ahmet Yılmaz’ın cenazesi Asri mezarlık Camii'ne getirilerek, buradaikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Asri mezarlığı'nda defnedildi.

Emekli Din Görevlisi Mustafa Kılıç tarafından kılınan cenaze namazına Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Harran Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ,İl Müftü Yardımcıları Fikret Ekinci, Rıfat Çevik, Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu, Karaköprü İlçe Müftüsü Ahmet Altıok, İl müftülük personeli ve Harran Üniversitesi Öğretim görevlileri, Öğrencileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Mihrap Haber olarak merhum Ahmet Yılmaz Hocamıza Allah (cc)'tan rahmet, Şanlıurfa İl Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz Hocamıza ve tüm yakınlarınlarına sabırlar diliyoruz.

Haber-Foto: Ahmet KAYA

08 Eki 2015 - 10:42 - Diyanet


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Mihrap Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mihrap Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Mihrap Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Mihrap Haber değil haberi geçen ajanstır.


Anket Sitemizde en çok hangi haberler ilginizi çekiyor?
Tüm anketler